Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de gebruikerservaring te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing. Bekijk onze Privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.
ELEVEL

Een level hoger met marketingbureau ELEVEL

ELEVEL gelooft in de kracht van content marketing. Dit Nijmeegse bureau zit vol ambities en groeit als kool. Dat vroeg om een rebranding en een nieuwe dynamische website. Eentje die precies paste bij de nieuwe koers. Zo klopte ze aan bij Foxxi!

Bekijk het eindresultaat

Website

Wat we hebben gedaan
  • Branding
  • Website
  • Graphic design
  • Illustraties
Website en ontwerp branding van ELEVEL
Website en ontwerp branding van ELEVEL

De uitdaging

Doordat ELEVEL flink groeide, ontstond de behoefte voor een nieuwe huisstijl en website. De huidige uitstraling paste niet meer bij het content marketingbureau. De uitdaging van deze opdracht zat in het bepalen van de positionering van het merk en in het aanpassen van de huidige huisstijl. Daarnaast was het belangrijk dat de nieuwe website gebruiksvriendelijk en dynamisch werd.

Visitekaartje ontwerp ELEVEL

Onze aanpak

ELEVEL wilde graag actief betrokken blijven tijdens het ontwerpen van de nieuwe huisstijl en website. Daar gaan wij goed op! In meerdere sessies presenteerden we onze ontwerpen en ideeën. Met een bak koffie brachten we de identiteit van het bedrijf in kaart. Met een invuloefening bepaalden we samen welke woorden het beste bij de identiteit en uitstraling passen. De basis voor ons werk.

Getekende iconen van ELEVEL

Branding

Belangrijk bij het ontwikkelen van de huisstijl was om de identiteit goed over te brengen. De huisstijl van ELEVEL moest een combinatie van creativiteit en professionaliteit uitstralen. Daarnaast was de wens om spontaniteit en avontuurlijkheid te verwerken in de branding. Om deze aspecten goed naar voren te brengen, hebben we gebruik gemaakt van de archetypes onderzoeker en schepper. De branding is vertaald in een brandbook met lettertypes, kleuren en kenmerkende vormen. Dit maakt het makkelijk voor het team van ELEVEL om de huisstijl overal op toe te passen.

Stylescape ontwerp huisstijl ELEVEL

Website

Met het complete brandbook van ELEVEL zijn we om de tafel gaan zitten. We hebben een duidelijk beeld geschetst voor de invulling van de structuur. Hierna zijn we begonnen aan het bouwen van een dynamische website. Omdat ELEVEL aan het groeien is, was het belangrijk dat de website makkelijk te bewerken is. Denk aan het toevoegen van een nieuwsbrief of het aanpassen van de diensten. Daarom ontwikkelen wij onze websites in Webflow. Het is nu eenvoudig voor ze om zelf de website aan te passen en te beheren.