Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de gebruikerservaring te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing. Bekijk onze Privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.
Branding

Laat je merk opvallen

Je bedrijf staat. Misschien heb je al een logo en een website gemaakt. Toch merk je dat een krachtige en doordachte huisstijl ontbreekt. Don’t worry! Foxxi to the rescue.

Start een project

Branding afbeelding

Sterke merken vallen op. Een unieke en doordachte branding zorgt voor herkenbaarheid en onderscheidt jouw merk van concurrenten. Wij kruipen in het DNA van jouw bedrijf en maken een huisstijl die perfect past bij jouw merk. Weten hoe we dit doen?

Merkidentiteit

We beginnen bij de kern van jouw bedrijf. De identiteit van je merk vertelt ons waar jullie voor staan. Een sterke merkidentiteit is er eentje waarmee mensen zich kunnen identificeren en willen verbinden. Het beschrijft wie je bent, wat je drijft en wat je betekent voor anderen.

Verdiepend onderzoek

Een goede huisstijl komt niet zomaar uit de lucht vallen. Daarom gaan wij voor jou op onderzoek uit. We borduren hier lekker voort op jouw merkidentiteit. Want de identiteit is de basis voor de huisstijl. Wat kenmerkt jouw bedrijf? Welk archetype past bij jouw merk? Ga jij altijd voor je klanten door het vuur, is betrouwbaarheid een belangrijke pijler of ben je juist een tikkeltje rebels?

Onderzoek voor merkidentiteit

Eerste ontwerp nieuwe huisstijl

Geen zorgen. We laten jou echt niet achter met een bestand met vage informatie over je merkidentiteit. De belangrijkste punten van je merkidentiteit vertalen we naar een eerste ontwerp, zodat jij kunt bevestigen of we op de goede weg zitten. Een huisstijl ontwerpen is naast uitingen van de merkidentiteit immers ook een kwestie van smaak. En over smaak valt niet te twisten ;-)

Tablet en keyboard voor ontwerpen huisstijl
Illustratie van vos en brandbook voor huisstijl
Wat je uiteindelijk krijgt

Jouw eigen unieke huisstijl

Feest! 🎉 De laatste stap is de presentatie van jouw nieuwe huisstijl. We nemen al jouw feedback mee en werken de kersverse huisstijl visueel uit in een brandbook. Dit boek is een super fijn overzicht van alle kleurcodes, typografie, richtlijnen voor foto’s, templates voor social media enz. Dit gebruiken wij bij het design van jouw website, maar het is ook erg handig voor jou en je (toekomstige) medewerkers!

Ik wil een krachtige branding

Branding projecten